І знову починається весна

Дата: 14-03-2013, 11:10 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Весна — свято оновлення і відродження природи. Вже сама згадка про неї будить у серці щемну радість. В цю прекрасну пору здається, що народжуєшся на світ удруге. Вдихаючи подих свіжого вітру, відчуваєш, як у серці розпускаються ніжні квіти любові, поділитися якою хочеться з усім світом.

 

Святковий концерт «І знову починається весна» 13 березня в рамках акції «Слухай своє серце» подарували творчі колективи ТНЕУ слабозорим тернополянам Українського товариства сліпих. 

 

Своїм весняним пісенним настроєм ділилися солістки вокального ансамблю «Краплинки» Роксолана Залізняк та Елеонора Атаманчук, солістки народного художнього театру пісні «Для тебе» Тетяна Шарган та Ірина Новомлинська, гурт «Елегія», Надія Дерев’яна, юна зірочка Ірина Клименко, а також заслужений працівник культури України Світлана Сорочинська. Провели свято Оксана Балуцька та Юрій Дзюла.

 

Щирими оплесками зустрічали люди з особливими потребами своїх гостей, які ділилися з ними теплом своїх сердець. Пісенне свято подарувало хороший весняний настрій усім присутнім і допомогло відчути внутрішнє сяйво один одного.