» » Інтенсивні курси з вивчення німецької, польської та англійської мов для школярів, студентів та усіх охочих!

Інтенсивні курси з вивчення німецької, польської та англійської мов для школярів, студентів та усіх охочих!

Дата: 4-10-2022, 13:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Навчально-науковий центр з вивчення іноземних мов ННІНОТ Західноукраїнського національного університету продовжує набір слухачів серед школярів, студентів та усіх охочих  на інтенсивні курси з вивчення німецької,  польської та англійської мов (рівень А1(початковий) – рівень В2 (просунутий/ мінімальний для навчання на програмах бакалаврату у закладах вищої освіти Західної Європи або офіційного працевлаштування за кордоном).

 

Організація навчання у центрі іноземних мов ЗУНУ відбуватиметься за попереднім тестуванням майбутніх слухачів та формуванням однорівневих груп (8-10 осіб) за шкалою Ради Європи.

 

Після успішного завершення курсів слухачі отримають відповідні сертифікати про рівень володіння іноземною мовою згідно з Європейськими рекомендаціями з мовної освіти.

 

Усі охочі можуть надіслати до 17 жовтня 2022 року на електронну адресу Центру іноземних мов ЗУНУ (centrinozmov@wunu.edu.ua) такі дані:

- прізвище, ім’я, по батькові;

- сфера діяльності (учень, студент або працюючий);

- іноземна мова, яку обираєте;

- е-mail;

- мобільний телефон.

 

За додатковою інформацією звертайтеся у навчально-науковий центр з вивчення іноземних мов ЗУНУ за адресою: Майдан Перемоги, 3 (ІІІ корпус , каб. 3107), або тел.: (0352) 47-50-50*13-148 або 067-708-73-29; e-mail: centrinozmov@wunu.edu.ua.