» » Відбудеться тренінг «Підготовка до перемовин. Як не дати маху у найвідповідніший момент»

Відбудеться тренінг «Підготовка до перемовин. Як не дати маху у найвідповідніший момент»

Дата: 5-10-2022, 15:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Повправлятися у навичках ведення перемовин, вивчити етапи підготовки та дізнатися про основні козирі організації майстерного перемовного процесу 9 жовтня 2022 року зможуть навіть початківці. Навчально-науковий інститут комунікацій Західноукраїнського національного університету організовує тренінг «Підготовка до перемовин. Як не дати маху у найвідповідніший момент».

Захід проводиться для магістрів спеціальності 053 «Психологія» міжнародної освітньо-професійної програми двох дипломів «Психологія перемовин та медіація» у межах академічного курсу «Основи перемовин».

Ведучий - Тарель Сіхарулідзе, медіатор, перемовник, доктор PhD, доцент Державного університету Іллі (Тбілісі, Грузія),  де він викладає переговори і медіацію для молоді бакалаврату та магістратури, асоційований експерт Паризького навчально-наукового інституту переговорів IRENE (Франція) та ESSEC Business School, візит-професор Кіпрського міжнародного інституту менеджменту.

Окрім цього, він проводить навчальні семінари для грузинських, вірменських та азербайджанських державних службовців, для МЗС Грузії, читає лекції з міжнародних дипломатичних перемовин, проводить політичні та бізнес-консультації.

Захід відбудеться о 09:35 год в онлайн-форматі на платформі Zoom (ID: 838 555 6160; код доступу: 092020).

Робочі мови: англійська та українська із забезпеченням якісного перекладу.