Поетичний дебют

Дата: 22-03-2013, 09:33 | Автор: Каріна Россоха, УНЕФ, учасниця студентського прес-клубу «Акценти» відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ

Cлова… Одні люди так бездумно кидають їх у простір, а інші обходяться з ними, наче з найдорогоціннішим, що у них є. Слова. Вони здатні чи не на все. 

 

Кажуть, що письменники – митці, котрі знають ціну слова, намагаються донести іншим велику вартість цих поєднаних магічним способом між собою букв.

 

Двадцятого березня, у переддень Всесвітнього дня поезії в університетській світлиці ТНЕУ відбувся  вечір читання студентської авторської лірики «Поетичний дебют». На даному заході виступали представники різних факультетів нашого університету. Кожен з них представив по три своїх вірші. 

 

Я, як учасниця цього вечора, була захоплена поезіями інших. Талановито! Що ще тут можна сказати?! 

 

Це дуже хороша ідея  провести таку літературну зустріч. Адже ми змогли відпочити, послухати чудесні вірші та представити себе іншим. Із впевненістю можу сказати, що в ТНЕУ є творчі люди!

 

Ми дуже вдячні методисту відділу гуманітарної освіти та виховання Лесі Заморській за цей захід! Із великим задоволенням братимемо  участь у схожих зустрічах.