» » День факультету комп’ютерних інформаційних технологій

День факультету комп’ютерних інформаційних технологій

Дата: 27-03-2013, 16:06 | Автор: Студент ФКІТ Юрій Кушнірук

Двадцять четвертого березня в актовій залі ТНЕУ відбулося святкування Дня факультету комп’ютерних інформаційних технологій, у рамках якого також було проведено День відкритих дверей. 

 

Абітурієнти цього дня мали змогу взяти участь у регіональній олімпіаді з інформатики, за результатами якої надаються рекомендації для вступу на факультет. Декан факультету Дивак Микола Петрович, проректор з науково-педагогічної роботи Журавель Григорій Павлович та заступник відповідального секретаря приймальної комісії Адамів Олег Петрович розповіли присутнім про структуру, напрями підготовки та  особливості вступу на факультет у 2013 році. 

 

Чудовим доповненням до свята став яскравий концерт, підготовлений  творчим колективом студентів факультету. Глядачі поринули в атмосферу безтурботного студентського весілля, яке учасники дійства майстерно показали на сцені.     

 

На завершення свята грамотами та подарунками  були нагороджені найактивніші студенти факультету комп’ютерних інформаційних технологій  та абітурієнти-призери олімпіади.