» » Відбудеться практичне заняття «Основи поводження зі зброєю та тактична медицина»

Відбудеться практичне заняття «Основи поводження зі зброєю та тактична медицина»

Дата: 5-12-2022, 10:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Запрошуємо всіх охочих 10 грудня о 10:00 год відвідати практичне заняття «Основи поводження зі зброєю та тактична медицина».

Зазначимо, що кількість місць обмежена. Щоб відвідати захід потрібно зареєструватися за формою: https://forms.gle/exih2qGBaa5JP8sf6

Головна ціль - ознайомлення цивільного населення з поводженням із різного роду зброєю та з наданням першої домедичної допомоги.

У ході навчання учасники розглянуть як розрізняти та оцінювати стани, у яких людина може потребувати допомоги, які маніпуляції та допомога можуть бути надані в тій чи іншій зоні залежно від рівня безпеки на поточний момент; які є зони поранень у бойових діях для надання домедичної допомоги; як виглядає військова аптечка; безпека поводження зі зброєю; вид зброї і її призначення.

Інструктори: заступник начальника військового коледжу, майор ЗСУ Роман Мельник; інструктори «Ветерани Патріотам» Антон Масник та Віталій Луцишин.

 

Партнери: Західноукраїнський національний університет, Освітньо-аналітичний центр розвитку громад, «Ветерани Патріотам».

Вхід: вільний внесок до фонду.

Реквізити: https://prytulafoundation.org/uk/home/support_page