Напружений і цікавий гандбол

Дата: 1-04-2013, 12:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Друге тернопільське дербі у Вищій лізі відбулося 29-30 березня 2013 року, коли команда "Економ-Університет" приймала гандболісток "Пед-Університет-Енерго". Перша серія цього принципового протистояння завершилася на користь команди з ТНПУ, проте у стінах ТНЕУ команда нашого університету зуміла перемогти.  

 

В обох поєдинках глядачі могли спостерігати дуже напружений і цікавий гандбол – команди зіграли у кращих традиціях дербі. У першій грі перемогу відсвяткували гандболістки з "Пед-Університет-Енерго". Хоча на перерву команди вирушили за мінімальної переваги "Економ-Університету" (16:14). У другому таймі дебютантки Вищої ліги зуміли переламати хід гри на власну користь і, у підсумку, перемогти (27:34).

 

Під час повторної зустрічі боротьба  була ще більш запеклою. Зокрема, гандболісткам обох команд судді показали червоні картки. Сама ж гра пройшла під контролем команди "Економ-Університет". Підопічні Андрія Верцімаги захопили ініціативу з перших хвилин гри і обіграли лідера чемпіонату з рахунком 28:23.

 

Щиро вітаємо спортсменок ТНЕУ команду "Економ-Університет" та бажаємо їм наснаги, злагодженої гри та нових вдалих виступів!

 

 

За матеріалами сайту http://www.handball.net.ua та http://sports.te.ua