» » Cтартував духовно-мистецький фестиваль «Дорога до істини»

Cтартував духовно-мистецький фестиваль «Дорога до істини»

Дата: 2-04-2013, 16:39 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Ми поступово йдем до віри,

Пізнавши прикрість помилок,

Щоб власним досвідом відмірять

Те, що для нас послав Пророк.

Не перекреслим, не повернем

Гріховні дії та слова…

Але очиститись од скверни

Ніколи пізно не бува.

 

Без віри немає людини, як немає її без пам’яті, без відчуття свого роду, без отих вічних, як світ, заповідей: не убий, не вкради, не чини зла ближньому. Наш життєвий шлях – це великий Божий дар, тож ми повинні пройти його з гідністю.

 

У світлий передвеликодній час, коли людські душі сповнені бажання очиститися і підготуватися до зустрічі із Воскреслим Христом, у ТНЕУ проходить перший фестиваль-конкурс духовно-мистецької творчості «Дорога до істини».

 

У понеділок, 1 квітня, студенти мали змогу продемонструвати  усю гаму людських почуттів, дивовижну красу мелодій свого серця, а ще – хвалу Всевишньому, читаючи духовну поезію та виконуючи духовну пісню.

 

Вірші читали: студент ІІ курсу ФМБМ Павло Ільчук, студент ІІІ курсу ЮФ Ігор Ракочий, студентки ІІ курсу УНЕФ Уляна Бурбило та Марія Сус, студентка ІІІ курсу ФАЕМ Роксолана Януш. Також до уваги присутніх була запропонована відеопоезія студентки І курсу ФЕУ Вікторії Плюти.

 

Своє пісенне мистецтво дарували: солістка ансамблю «Краплинки» народного театру пісні «Для тебе» Ірина Кушнір (худ. кер. Алла Бінцаровська), студентка ІІІ курсу ФББ Ірина Хлистун та студентка V курсу ФАЕМ Ірина Куликовська.

 

Підведення підсумків та нагородження учасників та переможців фестивалю-конкурсу буде проведено 4 квітня о 16.00 годині в актовій залі університету під час духовно-мистецького вечора «Дорога до істини».