» » В університетській світлиці — виставка художніх робіт студентів та працівників університету

В університетській світлиці — виставка художніх робіт студентів та працівників університету

Дата: 5-04-2013, 15:46 | Автор: Каріна Россоха, УНЕФ, учасниця студентського прес-клубу «Акценти» відділу гуманітарної освіти та виховання

Духовність… Для кожного із нас це поняття може набувати різного змісту. Хтось пов’язує його з Богом, а  хтось — із внутрішнім розвитком, ростом душі. І, мабуть, ті й інші, як не дивно, мають рацію.

 

Духовність безпосередньо пов’язана з душею. Протягом усього життя душа піднімається, так би мовити, на новий «рівень». Саме тому нам необхідно постійно удосконалюватись та, безсумнівно, займатись чимось для задоволення потреб душі. Із чим зв’язана ця діяльність? Це може бути вишивка, а може бути рисунок. Кожен обирає сам.

 

У ТНЕУ пройшов фестиваль-конкурс духовно-мистецької творчості «Дорога до істини». У вівторок, 2 квітня, відбулася виставка фотографій, картин, вишивок, ікон та інших виробів художньої творчості.

 

Методист відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ Леся Заморська провела екскурсію, представляючи нам різноманітні роботи студентів. Особливо виділився Україно-німецький економічний факультет, який найактивніше взяв участь у цьому фестивалі-конкурсі.

 

Найбільше запам’яталась виставка книг «Духовно-культурні цінності виховання та освіти», виставка робіт працівників бібліотеки університету «Вишиття сокровенне» та виставка іконопису. 

 

Малюнки, вишивки, фотографії – навіть не віриться, що це роботи студентів економічного університету. Усе зроблено талановито і з любов’ю! Можна впевнено сказати, що наші студенти різнобічно розвинуті, що вони знають, що таке духовні цінності життя.