Вітаємо!

Дата: 8-04-2013, 11:20 | Автор: Кафедра банківської справи

Професорсько-викладацький колектив кафедри банківської справи ТНЕУ та колектив студентського наукового гуртка «Банківський аналітик» вітають Голову  гуртка, студентку групи ФБС-44 факультету банківського бізнесу Якименко Юлію (науковий керівник: д.е.н., професор, завідуючий кафедрою банківської справи О.В. Дзюблюк), яка здобула диплом ІІ ступеня на підсумковій науково-практичній конференції II-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук із спеціальності “Банківська справа”, що відбувся 3 квітня 2013 року на базі Харківського інституту банківської справи Університету банківської справи Національного банку України.

 

Загалом для участі в конкурсі було представлено 99 робіт зі всієї України. За результатами рецензування було відібрано 23 найкращі роботи, а їх авторів було запрошено представляти свої напрацювання на підсумковій науковій конференції.

 

Щиро вітаємо Якименко Юлію та бажаємо високих досягнень на науковій ниві, подальших творчих здобутків й підкорення найвищих вершин!