» » Відбувся ІІ-ий етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»

Відбувся ІІ-ий етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»

Дата: 8-04-2013, 16:45 | Автор:

Впродовж 2-5 квітня 2013 р. в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, згідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України №46 від 23.01.2013 року відбувся ІІ-ий етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування».

 

В Олімпіаді брали участь представники 84 вищих навчальних закладів України, які представляли 22 області, Автономну Республіку Крим, а також міста Київ і Севастополь. Це – представники класичних, економічних, технічних, технологічних, аграрних університетів: освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр» – 75 осіб; освітньо-кваліфікаційний рівень «магістр» – 60 осіб. У складі оргкомітету та журі Олімпіади були представлені науковці провідних навчальних закладів України, які мають вагомі здобутки щодо підготовки фахівців з вищою освітою за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування».

 

Мені, Папушці Христині, студентці групи МОм-51 випала честь представляти на олімпіаді Тернопільський національний економічний університет за ОКР «Магістр».

 

Згідно з регламентом, рівень теоретичних знань зі спеціальності перевірявся тестуванням у два етапи: І – знання нормативних дисциплін, ІІ – розв’язування креативних тестів.  

 

Набуті у ВНЗ знання в прикладному аспекті ми змогли підтвердити, розв’язуючи впродовж трьох годин комплексне творче ситуаційне завдання, яке передбачало розробку пропозицій та рекомендацій щодо посилення конкурентних позицій компанії на регіональному ринку кондитерських виробів та удосконалення системи стратегічного управління розвитком підприємства.

 

Завдяки високому рівню кваліфікації та професіоналізму професорсько-викладацького колективу ТНЕУ, у першу чергу – нашої випускової кафедри менеджменту організацій та інноваційного підприємництва, набутим знанням  з дисциплін «Стратегічне управління», «Корпоративне управління», «Інвестиційний менеджмент» та ін., мені вдалось виконати поставлені завдання. Приємно, що знання, набуті у ТНЕУ, були достойно оцінені, й серед 60 учасників я виборола третє місце та отримала диплом ІІІ ступеня.

 

Висловлюю щиру подяку всьому науково-педагогічному колективу кафедри менеджменту організацій та інноваційного підприємництва, адже це наш спільний успіх та стимул до нових звершень.

 

 

Папушка Христина, 

студентка групи МОм-51

 

 

 

 

Факультет економіки та управління вітає переможця ІІ-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» ОКР «магістр» Папушку Христину, студентку групи МОм-51. БАЖАЄМО НОВИХ ТВОРЧИХ ЗЛЕТІВ!