» » Зустріч студентів юридичного факультету ТНЕУ з провідним тренером компанії «O.Vitta»

Зустріч студентів юридичного факультету ТНЕУ з провідним тренером компанії «O.Vitta»

Дата: 16-04-2013, 11:34 | Автор: Юридичний факультет

Дев’ятого і дванадцятого квітня 2013 року відбулися зустрічі студентів юридичного факультету ТНЕУ з провідним тренером компанії «O.Vitta» Миколою Сапсаном. Упродовж кількох годин молоді люди мали можливість не тільки отримати інформацію про базові основи освіти для дорослих, зокрема про такі напрямки, як бізнес-мислення і тайм-менеджмент, але й долучитися до інтерактивного їх обговорення.

 

Гроші як навичка, що таке мистецтво домовлятися, фінансова незалежність та фінансовий план, у чому полягає різниця у мислені найманого працівника та власника, хто такий лідер і як стати продюсером власного життя – речі, які наразі впроваджуються у програми академічної освіти, та вже давно є стрижнем прикладних бізнес-шкіл. І саме завдяки конструктивній співпраці ВНЗ та інноваційних закладів освіти для дорослих людина зможе бути максимально ефективною і підготовленою до викликів новітньої інформаційної доби. А важливість, готовність і, головне, бажання опановувати нові знання підтвердили і ці зустрічі зі студентами. 

 

Микола Сапсан, тренер: «Молоді люди вразили зібраністю, серйозністю, легко сприймали інформацію, яку і не кожен дорослий осягне. Результати перевершили очікування. Цікавий і корисний досвід!»

 

Будемо сподіватися, що такі зустрічі стануть традиційними.