Вітаємо!

Дата: 16-04-2013, 11:58 | Автор: Кафедра банківської справи

Вітаємо студента групи БСм-51 Іолтуховського Віталія та студентку групи ФБС-43 Педорич Лілію факультету банківського бізнесу з успішним виступом у фіналі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Банківська справа».

 

Протягом 11-12 квітня 2013 року студенти факультету банківського бізнесу Тернопільського національного економічного університету Іолтуховський Віталій та Педорич Лілія взяли участь у фіналі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Банківська справа», що проходила на базі Харківського інституту банківської справи Університету банківської справи Національного банку України.

 

В олімпіаді взяли участь 78 студентів з 36 вищих навчальних закладів України, в яких акредитовано спеціальність «Банківська справа». Фінальні змагання олімпіади проводилися у 3 тури.

 

Перший тур проводився у формі бліц-турніру, в якому від учасників вимагалась відповідь на питання стосовно знань термінології та основних положень нормативно-правових актів, які регламентують діяльність банків України. 

 

У другому турі олімпіади проводилось тестування в програмній оболонці Moodle, де учасникам олімпіади необхідно було дати правильні відповіді на 50 запропонованих тестів з базових дисциплін: «Гроші і кредит», «Банківські операції», «Центральний банк та грошово-кредитна політика», «Аналіз банківської діяльності», «Фінансовий менеджмент в банку».

 

Третій тур передбачав виконання письмового завдання, що складалося з проблемно-дискусійного теоретичного питання, аналітико-розрахункової задачі та кейсу (ситуаційно-практичного завдання). 

 

При визначенні результатів, журі враховувало правильність та повноту відповіді, вміння орієнтуватись у сучасних проблемах розвитку банківської системи та логіку викладу, а також фаховий рівень підготовки учасників, оригінальність та обґрунтованість рішення.

 

За результатами фіналу (ІІ-го етапу) Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Банківська справа», Іолтуховський Віталій зайняв 6 місце та був нагороджений дипломом ІІІ-го ступеня, Педорич Лілія – 17 місце та здобула грамоту у номінації «За оригінальність вирішення завдань». 

 

Щиро вітаємо наших студентів та бажаємо великих досягнень у науці та невгасимого ентузіазму в творчих пошуках!