» » Можливості навчання для студентів ЗУНУ від проєкту Ukrainian Global University!

Можливості навчання для студентів ЗУНУ від проєкту Ukrainian Global University!

Дата: 25-04-2023, 16:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Партнер проєкту Ukrainian Global University, університет Нью-Йорка в Празі надає однорічні програми обміну для студентів бакалаврату.

П’ятеро студентів, які пройдуть відбір будуть забезпечені проживанням у гуртожитку та стипендією.

Також пропонуємо безкоштовне навчання у Франції, у Паризькій школі економіки (англомовні програми для магістрів та докторантів з аналізу економічної політики, публічної політики і поведінкової економіки); в університеті Париж-1 Пантеон-Сорбонна (англомовні програми для магістрів з права, економіки та ІТ) та в одній із провідних європейських інженерних шкіл CESI (англомовні програми для магістрів та франкомовні для бакалаврів з ІТ та інженерії). Конкурсним відбором буде обрано до 30 найкращих студентів.

Ознайомитися детально з інформацією по кожній програмі можна на сайті за посиланням:  https://uglobal.university/ukrainian-global-university-lists-of-our-partners/

 

Умовою участі в UGU є повернення в Україну. Звісно, пропозиція, враховуючи обмеження воєнного часу, актуальна лише для дівчат, або для тих хлопців, які вже за кордоном.

Подати заявку на навчання у Празі та Парижі потрібно до 28 квітня. Заявки не є складними за умови наявності мовного сертифікату або можливості швидко здати тест (DuoLingo).

Щодо участі у відборі звертайтеся у відділ міжнародних зв`язків ЗУНУ (1222 кабінет).