» » Глобальна програма обміну для студентів Global UGRAD!

Глобальна програма обміну для студентів Global UGRAD!

Дата: 15-11-2023, 15:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Хочеш навчатися у США, отримати престижну стипендію Держдепу та налагодити міжнародну комунікацію? Тоді участь у глобальній програмі обміну для студентів Global UGRAD – чудова можливість для тебе!

Програма спонсорується Бюро з питань освіти та культури Державного департаменту США. Під час неї майбутні лідери з будь-яких спеціальностей проведуть семестр в університетах США, де покращать свої знання та навички та дослідять культуру та цінності США.   

Під час програми учасники навчатимуться упродовж одного навчального семестру в акредитованих закладах вищої освіти США,  залучатимуться до волонтерської роботи, семінарів з професійного розвитку та культурного збагачення, за бажанням, зможуть подорожувати та познайомитися із студентами зі 100+ країн світу.    

 Брати участь у програмі можуть студенти, які зараз проживають та навчаються в Україні на денній формі навчання на 1-2 курсі бакалаврату; старші 18 років на дату початку програми в Сполучених Штатах Америки; продемонстрували лідерський потенціал через академічну роботу, залучення в громадську та позакласну діяльність;   володіють письмовою та розмовною англійською мовою; мають можливість розпочати навчання в США у вересні 2024 або січні 2025;  після завершення програми повернуться в Україну та продовжать навчання принаймні 1 академічний рік в університеті в Україні.   

Для того, щоб подати заявку на програму, вам необхідно надати:   

  • заповнену аплікаційну форму;
  • 2 рекомендаційних листа;
  • копію закордонного паспорту або ID-картки,
  • довідку про навчання в університеті на денній формі разом із витягом з оцінками.

Дедлайн: 15 грудня 2023 р.

 

Більше дізнатися про програму можна у Telegram-боті за посиланням: https://t.me/UGRAD_Ukraine_bot

Приєднуйся до чату для усіх зацікавлених, хто планує подавати заявку на програму Global UGRAD цього року!

Ви зможете обговорити найскладніші частини заявки, спитати поради у випускників програми. Окрім того, у чаті буде посилання на вебінар з випускниками програми 22 листопада, де кожен зможе задати питання напряму та розвіяти усі свої сумніви! 

Посилання на чат: https://t.me/+3YTp6HMYTPY2NjAy

Для студентів старше 1-2 курсу є інші програми і можливості у США, про які можна дізнатися на Telegram-каналі @enlight_hub (https://t.me/enlight_hub)  від ГО "Освічена ініціатива".

ГО "Освічена ініціатива" (https://www.instagram.com/ngo.ei/) - єдина ГО в Україні, яка виконує технічне адміністрування програми Global UGRAD для українських студентів, спільно з Посольством США в Україні.