» » Нові конкурси програми ЄС Еразмус+ на 2024 рік

Нові конкурси програми ЄС Еразмус+ на 2024 рік

Дата: 11-12-2023, 10:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 З 28 листопада 2023 року відкрито прийом заявок на новий конкурс програми Еразмус+ на 2024 рік. Європейська Комісія оголосила про це, представивши Щорічну Програму на 2024 рік з розширеним бюджетом у розмірі €4.3 млн євро. Програма надалі надаватиме можливості для обмінів на навчання, стажування, викладання та практики, а також для створення транскордонних проєктів у сферах освіти, професійного розвитку, молоді і спорту.

Діяльність в межах програми продовжить об'єднувати людей та організації для реалізації чотирьох головних пріоритетів: інклюзії, активного громадянства і демократичної участі, зелених та цифрових трансформацій.

Програма Еразмус+ підтримує Україну через спільні проєкти та мобільність для розвитку нових компетентностей, зокрема у боротьбі з дезінформацією та інтеграції тимчасово переміщених осіб у нову освітню систему.

Для участі українських організацій відкрито 35 конкурсів у сферах освіти, молоді та спорту, включаючи нові напрями: «Розвиток потенціалу у сфері молоді та спорту». Цього року ці напрями дають можливість організаціям з України брати участь у конкурсах як заявники та партнери, подібно до напрямів у вищій освіті.

Програма популяризуватиме цінності ЄС серед бенефіціарів, сприяючи цінностям гідності, свободи, демократії, рівності і верховенства права. Запрошуємо вас долучитися до нових конкурсів та отримати детальну інформацію на сайті Національного Еразмус+ офісу в Україні та у мережі фейсбук.