» » Інтелектуальна гра «Заповітне слово Кобзаря»

Інтелектуальна гра «Заповітне слово Кобзаря»

Дата: 13-03-2014, 10:56 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

11 березня, в рамках Кобзаревих днів у ТНЕУ, в університетській світлиці відбулася інтелектуальна гра «Заповітне слово Кобзаря» між нашими студентами-шевченкознавцями. У п’яти раундах дві команди учасників «Гайдамаки» та «Шевченкофіли» продемонстрували непересічні знання із життя та творчості великого Кобзаря, вірно відповідаючи практично на усі запитання ведучої. У поетичних хвилинках майстерне читання віршів Т. Шевченка продемонстрували методист відділу гуманітарної освіти та виховання Юрій Дзюла, студентка факультету економіки і управління Інна Дричик та студентка факультету фінансів Оксана Шкільна.

 

Зрештою, з відривом усього в два бали, перемогла команда «Шевченкофіли», а саме: Попович Богдан (ФКІТ), Салівончик Іванна (ФЕУ), Назарук Вікторія (УНФЕМ), Герман Іванка (ФФ), Труліч Володимир (ФМБМ), Петерчук Інна (УНФЕМ).

 

Усі учасники інтелектуальної гри отримали солодкі подарунки від первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ, а переможці та найактивніші вболівальники – запрошення на ряд вистав у Тернопільський академічний обласний драматичний театр ім. Т.Г. Шевченка.

 

Cтуденти висловили свої позитивні враження від змагання та побажали наступного разу позмагатися із викладачами університету у знанні творчості Т.Г. Шевченка. Що ж, гадаємо, боротьба буде цікавою.