» » Студенти та викладачі ФКІТ відвідали Новосільський сиротинець

Студенти та викладачі ФКІТ відвідали Новосільський сиротинець

Дата: 13-03-2014, 16:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

П’ятого  березня 2014 року студенти факультету комп’ютерних інформаційних технологій ТНЕУ відвідали Новосільський обласний спеціальний навчально-виховний комплекс, що у Підволочиському районі Тернопільської області. 

 

Разом із студентами малечу відвідали заступник декана з виховної роботи Гончар Л.І, викладач кафедри комп’ютерних наук Шпінталь М.Я та викладач кафедри комп’ютерної інженерії Паздрій І.Р. Дітки отримали від колективу факультету подарунки - спортивний інвентар, одяг, книги та інші необхідні речі для облаштування нещодавно відкритої у закладі кімнати для дошкільнят.

 

Вихованці  Новосільського НВК дуже тепло зустріли студентів, адже вони часто навідуються до малечі і з багатьма вже встигли добре подружитися. Залежно від вікової категорії діток активісти факультету визначають, яку форму розваг обрати: виставу, веселі старти чи прості конкурси.

 

Під час цьогорічної весняної інтерактивно-розвиваючої вистави під керівництвом та за участю студентів діти взяли участь в забавах, котрі розвивають моторику та фантазію, вчать взаємодії та спонукають до взаємодопомоги. Переможці та призери конкурсів отримали солодощі та канцелярське приладдя.

 

Кожен такий візит залишає сліди посмішок та щастя на обличчях дітей і сповнює гостей зарядом енергії та чистоти емоцій. Учасники благодійної поїздки висловлюють подяку  декану ФКІТ Диваку М.П. за підтримку та допомогу в організації такого заходу.