Наші менеджери-найкращі!

Дата: 17-03-2014, 11:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

13 березня 2014 року у Харківському національному економічному університеті імені Семена Кузнеця відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Менеджмент». 

 

До участі у конкурсі було подано 222 наукових роботи з усіх регіонів України, з них відзначено дипломами — 55. Серед найкращих розробок три роботи студентів нашого університету, зокрема дипломами переможців нагороджено:

 

Дипломом ІІ ступеня — слухачку магістратури за спеціальністю «Адміністративний менеджмент» Білінську-Ярошович  Роксолану (група АДМ-51, факультет державного управління) за наукову роботу на тему «Модернізація системи соціального захисту в процесі управління персоналом організації». Науковий керівник: д.е.н., професор Алла Мельник.

 

Дипломом ІІІ ступеня — студентку групи МЗЕД-41 Мацьо Тетяну (інститут міжнародних економічних відносин імені Б.Д.Гаврилишина) за наукову роботу на тему «Компетентнісний підхід до управління підприємствами». Науковий керівник: к.е.н. Марина Нагара.

 

Дипломом ІІІ ступеня — студента групи МЗЕД-31 Ільчука Павла (інститут міжнародних економічних відносин імені Б.Д.Гаврилишина) за наукову роботу на тему «Система управління підприємством в кризових умовах». Науковий керівник: к.е.н., доцент Володимир Мазур.

 

У роботі галузевої конкурсної комісії взяв участь директор НДІ інноваційного розвитку та державотворення ТНЕУ, д.е.н., професор Григорій Монастирський.