Шлях до успішного HR-менеджера

Дата: 21-03-2014, 12:59 | Автор: студентка групи УПЕПс-51 Юля Бенцал

18 березня 2014 року HR-менеджер компанії "MagneticOne"  Тетяна Скоморохова провела тренінгове заняття зі студентами факультету економіки та управління спеціальності «Управління персоналом та економіка праці» групи УПЕПсм-51.

 

MagneticOne – найбільша компанія-виробник програмних продуктів  SaaS сервісів в Україні. Вона успішно працює вже понад 10 років на ринку і має більше 40 тисяч клієнтів у всьому світі.

 

Тетяна Скоморохова поділилася зі студентами успішним досвідом діяльності компанії в сфері управління персоналом. Вона розповіла про організацію праці менеджера під час підбору персоналу, методів оцінки діяльності працівників, способів їх мотивації та розвитку в "MagneticOne". Молодь зацікавила роль менеджера в формуванні корпоративної культури компанії.

Пані Тетяна дала студентам практичні поради щодо пошуку роботи та найму, запросила їх відвідати "MagneticOne" для детальнішого ознайомлення з персонал-технологіями. 

 

«Якщо у Вашому лексиконі відсутні слова «не можу», «не вмію», «не знаю», Ви любите програмувати, стежите за ІТ-новинами, готові навчатися «і вдень, і вночі», то, ймовірно, Ви будете нашим працівником», – розповіла Тетяна Скоморохова.

 

Зустріч пройшла в теплій, дружній атмосфері. Студенти поставили чимало запитань щодо організації праці HR-менеджера, на які пані Тетяна люб’язно відповіла. Саме такі зустрічі з ТОП-менеджерами дають змогу молоді отримати практичні поради, вдосконалити власні знання та отримати наснагу для подальшого навчання з обраної спеціальності.