» » Нові наукові досягнення студентів ФОА

Нові наукові досягнення студентів ФОА

Дата: 24-03-2014, 11:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Студенти факультету обліку і аудиту взяли участь у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі науки “Бухгалтерський облік, аналіз та аудит”, що відбувався на базі Київського національного університету ім. Тараса Шевченка 20-21 березня 2014 року. За результатами диплом І ступеня отримала студентка 5-го курсу Ольга Коваль, представивши результати наукових досліджень на тему «Облікова звітність як чинник ефективного управління вітчизняними підприємствами» (науковий керівник – професор Зеновій-Михайло Васильович Задорожний), та диплом ІІІ ступеня - студентка 5-го курсу Наталія Джугла з науковою роботою на тему «Облік в органах Пенсійного фонду України: проблемні питання організації та методики» (науковий керівник – професор Михайло Романович Лучко). 

 

Для участі у конкурсі було надіслано 192 роботи з різних університетів та міст України. Відповідно до результатів рецензування члени галузевої конкурсної комісії відібрали 41 найкращу роботу, а їх авторів було запрошено представляти свої наукові дослідження на підсумковій науково-практичній конференції. Студенти ТНЕУ показали себе одними з найкращих і отримали відповідні призові місця.

 

Переможці конкурсу висловлюють вдячність за підтримку та мудрі поради своїм науковим керівникам: доктору економічних наук, професору З.-М. В. Задорожному, доктору економічних наук, професору М.Р. Лучко, що допомогли гідно представити наш університет серед наукової молоді України, а також декану факультету, кандидату економічних наук, доценту О.Л.Шашкевичу та заступнику декана, кандидату економічних наук, доценту Т.Г.Бурденюку за допомогу та сприяння у розвитку студентської науки на факультеті. 

 

Вітаємо переможців та бажаємо успіхів і нових творчих здобутків!