» » МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ ТА МОЛОДИХ ВЧЕНИХ "ЕКОНОМІКА УКРАЇНИ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ І РЕГІОНАЛІЗАЦІЇ"

МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ ТА МОЛОДИХ ВЧЕНИХ "ЕКОНОМІКА УКРАЇНИ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ І РЕГІОНАЛІЗАЦІЇ"

Дата: 24-03-2014, 14:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

 

Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції студентів та молодих вчених " Економіка України в умовах глобалізації і регіоналізації ", що відбудеться 3 – 4 квітня 2014 року в м. Тернопіль.

 

 

Напрямки роботи конференції

1.Встановлення глобальної економіки

2.Регулятивні механізми глобальної економіки

3.Міжнародні стратегії глобалізації

4.Міжнародна конкурентна стратегія розвитку України

5.Інтеграційні процеси у світовому та європейському інтеграційному просторі

 

Приймаються матеріали за іншими напрямками, що відповідають темі конференції.

 

Для участі у конференції необхідно до 1 квітня 2014 року надіслати тези, заявку та копію квитанції про сплату оргвнеску одним файлом (WinRAR архів) на e-mail: conference[at]wunu.edu.ua

 

 

 

Робочі мови конференції – українська, англійська, російська.

 

На конференцію запрошуються молоді науковці, аспіранти, слухачі магістратури, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, науково-дослідних і проектних організацій, банків, комерційних фірм та інших організацій, чия діяльність має відношення до тематики конференції, віком до 35 років.

 



byklet_ua.doc
Завантажити Переглянути онлайн



byklet_eng.doc
Завантажити Переглянути онлайн