» » Тиждень здорового способу життя

Тиждень здорового способу життя

Дата: 24-03-2014, 17:02 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

З 25 березня до 28 березня 2014 року в Тернопільському національному економічному університеті відбуватиметься тиждень здорового способу життя. Просимо усіх небайдужих взяти участь заходах, план яких додається.

 

1. 25 березня о 14 годині — зустріч студентів з тренером молодіжної громадської організації «Єднання» Г. Дричик на тему «Здоров’я, його складові», проведення тренінгу за програмою «Здоров’я жінок України». Місце проведення заходу - факультет обліку і аудиту, університетська світлиця ТНЕУ.

2.26 березня о 14 годині — зустріч студентів з лікарем КУТОР «Центр Здоров’я»     А. Зарусінським на тему «Шкідливі звички: алкоголь, тютюнопаління, наркоманія. Як їх позбутися?». Місце проведення заходу – факультет фінансів, університетська світлиця ТНЕУ.

3. 27 березня  

 - 14 година - маршрут безпеки для студентів ТНЕУ покажуть працівники Тернопільського міського центру   соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (І корпус ТНЕУ).

- 15 година  — зустріч студентів з головою туристичного клубу «Файні мандри» Р. Задорожним «Туризм на сторожі здорового життя». Місце проведення заходу –  УНЕФ, ФАЕМ, університетська світлиця ТНЕУ; 

- екскурсія для студентів у музей анатомії людини (корпус морфології ТДМУ імені   І. Я. Горбачевського);

4. 28 березня о 15 годині в університетській світлиці ТНЕУ — зустріч студентів університету з соціальним працівником Тернопільського обласного центру боротьби зі СНІДом Л. Семанишин «Зупинимо СНІД, доки він не зупинив нас»(ФКІТ, ФББ).

 

 

Детальнішу інформацію про час та місце проведення заходів можна дізнатись у відділі гуманітарної освіти та виховання: т. 47-58-59, т.в. 11-118.