«Ніч в університеті»

Дата: 25-03-2014, 11:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Студентам Тернопільського національного економічного університету в ніч з 24 на 25 березня було не до сну. З 20 години вечора і до 7 години ранку на території начального закладу активні та заповзяті юнаки й дівчата змагались між собою в іграх «Що? Де? Коли?» і Криївка (мафія), зробили найкращу відео-презентацію, організували флеш-моб, а також встановили рекорд України.

 

Відкрив освітньо-розважальний проект «Ніч в Університеті» ректор навчального закладу  Андрій Ігорович Крисоватий, який сказав: «Мені дуже приємно, що в стінах нашого вишу навчаються такі ініціативні та творчо обдаровані студенти. Ви господарі університету під час навчання. Сьогодні ж Ви станете нічними господарями нашого вищого навчального закладу! Нехай студентський запал, впевненість, креативність, наполегливість, які об’єднують сьогодні Вас, стануть міцним підґрунтям Вашої професійної діяльності. Такі заходи повертають мене у студентські роки й додають сили та наснаги».

 

Учасників заходу, а саме 9 команд факультетів, зустрічали оплесками декани, глядачі, вболівальники. 

 

Розпочались змагання із презентації відеороликів, в яких команди представили себе. Далі були ігри «Що? Де? Коли?», Криївка (мафія) та з 2 години ночі – Нічний квест, під час якого студенти виконували різноманітні завдання та шукали цікаві локації на території студмістечка ТНЕУ. Маршрут змагань: аудиторія 1215, територія за 5 гуртожитком, Наукова бібліотека, 3 корпус, профком, 4 корпус, приймальна комісія, спортзал, «Прінт-офіс», їдальня у 2 корпусі, аудиторія 1210, їдальня «Смакота», 11 корпус та 3 гуртожиток. 

 

На завершення студенти мали змогу переглянути короткометражний фільм та встановити рекорд України з найбільшої кількості будильників, які задзвонили одночасно о 7 годині ранку. Так вони підіймали всіх студентів на заняття!

 

Організаторами акції виступили: Університетська рада студентів ТНЕУ та Профспілковий комітет студентів ТНЕУ. Координаторами заходу – Оля Вендерер, Тетяна Коплак та Андрій Луцик.

 

Сподіваємося, що в усіх учасників залишились лише позитивні враження. Вітаємо команду "Lost" Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина з перемогою. Бажаємо творчих успіхів у житті та наснаги у нових починаннях!