» » Відбувся конкурс «Кращий студент України – 2014»

Відбувся конкурс «Кращий студент України – 2014»

Дата: 2-12-2014, 16:36 | Автор: Марія Новак

 Я, Марія Новак, студентка 5 курсу спеціальності «Управління персоналом та економіки праці» факультету економіки та управління ТНЕУ, 20 листопада 2014 року брала участь у конкурсі «Кращий студент України – 2014» у Тернопільській області. Цей  конкурс проводиться з метою  виявлення креативних особистостей та мотивування їх до подальшого розвитку.

 

Конкурсна програма складалася з шести етапів.

 

Першим завданням було презентувати себе (пропоную переглянути презентацію).

 

За допомогою участі у другому етапі – «Мій талант» – ми мали можливість виявити творчі здібності. Я заспівала народну пісню «Плакуча гітара» у супроводі бандури, і продекламувала уривок з поеми Т.Г. Шевченка «Тополя».

 

На третьому етапі для нас підготували запитання з історії  України. Молодь давала відповіді й висловлювала свої думки.

 

Четвертий етап передбачав представлення «Найкращого дня із мого студентського життя» (пропоную Вашій увазі відеоролик).

 

Упродовж  п'ятого етапу потрібно було довести «Чому я кращий студент року». Детальну інформацію можна переглянути за посиланням: https://.com/club80200488.

 

На шостому етапі ми  презентували власні проекти на тему: «Як покращити освіту в Україні?»

 

Після завершення  конкурсу організатори нагородили учасників цінними подарунками та грамотами. За результатами голосування я вийшла у фінал,  здобувши 2 місце  й перемогу у номінації «Громадський діяч та медіа».

 

Хочу висловити щиру подяку декану факультету економіки та управління, кандидату економічних наук, доценту Віктору Михайловичу Островерхову за підтримку; науковому керівнику Ользі Петрівні Дяків, яка допомагала у підготовці до конкурсу; працівникам відділу гуманітарної освіти та виховання Борису Богдановичу Салабчуку, Василю Михайловичу Луціву, Мирославі Василівні Бурик, Оресті Михайлівна Мочулі, які допомагали підготуватися до другого етапу конкурсу «Мій талант»; студенту 2 курсу ФЕУ Бахівському Андрію й студентам 4-5 курсів ФЕУ за дружню підтримку.

 

[media=http://youtu.be/J2h62av_N3k]




 

Презентація.rar
Завантажити