«За мирне завтра»

Дата: 10-03-2015, 15:48 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Упродовж 7-8 березня 2015 року з ініціативи ректора, доктора економічних наук, професора Андрія Ігоровича Крисоватого та студентів Тернопільського національного економічного університету, Логістичного центру допомоги бійцям АТО у ТРЦ «Подоляни» тривала благодійна акція «За мирне завтра». Учасники творчих колективів вищого навчального закладу за підтримки музичного центру «Бастер» підготували концертну програму для глядачів, а працівники театру-студії «Вундеркіндер» розважали найменших гостей – діток.

 

Ведучі заходу, Юрій Дзюла й Оксана Кічак, запросили до вітального слова проректора з науково-педагогічної роботи, доктора економічних наук, професора В.Я. Брича. Звертаючись до присутніх Василь Ярославович зазначив: «Сьогодні кожен із нас бере участь у побудові майбутнього нашої держави. Приємно, що саме молодь ініціює такі заходи. Це означає, що ми виховуємо свідомих громадян України, які ніколи не залишатимуться осторонь подій, що відбуваються. Сподіваємося, благодійна акція дасть можливість підтримати наших бійців, зробити свій внесок у перемогу».

 

Під час концерту студенти усіх факультетів університету збирали кошти для допомоги бійцям у зоні АТО, пропонуючи скуштувати солодощі, випечені турботливими господиньками волонтерського об'єднання «Смаколики для АТО».

 

Приємно, що відвідувачі торгово-розважального центу «Подоляни» охоче приєднувалися до спільної доброї справи. Це свідчить про те, що серед жителів Тернополя й гостей міста багато відданих патріотів, небайдужих особистостей, які щиро вболівають за долю Батьківщини.

 

Патріотичні композиції, яких було понад шістдесят, у виконанні студентів, працівників, солістів відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ милували слух усіх учасників дійства. У кожному пісенному рядку звучала віра у перемогу України. Найтепліші слова були звернені до наших захисників, які ціною власного життя на передовій відстоюють єдність держави. Під час таких благодійних акцій розуміємо, що у кожного з нас – власний фронт, своя війна, зброєю на якій є щира молитва та душевна українська пісня.

 

На завершення дійства студенти-волонтери, працівники ТНЕУ, представники Логістичного центру допомоги бійцям АТО підрахували зібрані кошти. Оголосивши суму – 17 723 грн, зазначили, що гроші будуть спрямовані на потреби військовослужбовців, які перебувають у зоні антитерористичної операції.

 

Дякуємо усім небайдужим, хто долучився до дводенної акції. Віримо, що дружніми зусиллями ми зможемо подолати ворога, а неоголошена війна зміниться мирним небом, добробутом й щасливим майбутнім України.

 

[media=http://youtu.be/P8XsgjyMf9A]