» » «Банківські менеджери» в гостях у банку «ПРЕМІУМ»

«Банківські менеджери» в гостях у банку «ПРЕМІУМ»

Дата: 20-03-2015, 14:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шістнадцятого березня 2015 року у відділенні «Тернопільська регіональна дирекція» ПАТ «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРЕМІУМ» відбувся круглий стіл «Конкуренція на вітчизняному банківському ринку та напрями підвищення конкурентоздатності банку» за участю студентів наукового гуртка «Банківські менеджери» кафедри банківського менеджменту та обліку Тернопільського національного економічного університету і працівників банку «ПРЕМІУМ».

 

Незважаючи на сучасний стан вітчизняної банківської системи, ПАТ «ПРЕМІУМ» у листопаді 2014 року відкрив нове відділення у м. Тернополі. При цьому діяльність у 2014 році була прибутковою згідно офіційних даних на сайті установи (www.bank-premium.com). Недаремно девіз банку «Ви варті найкращого!»

 

Керуючий відділенням Жмурко Михайло Миколайович розповів студентам про досягнення банку «ПРЕМІУМ» та стратегічні плани розвитку відділення у непростих сучасних умовах конкуренції. Михайло Миколайович звернув увагу студентів на питання специфіки операцій, що здійснюються банком.  Студенти ставили багато запитань до практиків та висловили своє бачення стійкості та конкурентоздатності банківської системи України.

 

Куратор гуртка кафедри банківського менеджменту та обліку ТНЕУ к.е.н., доцент Васильчишин О.Б. та студенти подякували за цінну та актуальну інформацію працівникам банку «ПРЕМІУМ» й висловили побажання подальшої співпраці.