» » У ТНЕУ триває тиждень правових знань

У ТНЕУ триває тиждень правових знань

Дата: 5-10-2011, 12:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю


З нагоди відзначення Дня юриста, із 3 до 7 жовтня в Тернопільському національному економічному університеті проходить тиждень правових знань, який проводиться з метою формування у студентів правових норм співжиття, співпраці, поведінки в колективі, прищеплення поваги до законів та профілактики правопорушень. В рамках даного заходу проходить ряд зустрічей студентів університету з представниками правоохоронних органів.

 Так, 3 жовтня заступник начальника Головного управління юстиції в Тернопільській області, начальник державної реєстрації нормативно-правових актів, легалізації об’ єднань громадян, правової освіти та правової роботи Кушперук Анатолій Зіновійович провів лекцію « Мета і завдання Головного управління юстиції в Тернопільській області» студентам факультету обліку і аудиту та факультету економіки і управління.

 4 жовтня студенти факультету фінансів мали зустріч із майором відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВСУ в Тернопільській області Пахолківим Володимиром Івановичем. Він розповів студентам про правила і норми поведінки у місцях громадського користування.

5 жовтня о 15.00 год. відбудеться зустріч студентів факультету комп’ ютерних інформаційних технологій із студентами 3 курсу юридичного факультету ТНЕУ, членами наукового гуртка (керівник – заступник декана ЮФ із виховної роботи, доцент Наулік Наталія Степанівна). Тема зустрічі – « Правовий статус громадянина України» .

6 жовтня о 15.00 год. студенти Україно-нідерландського факультету економіки і менеджменту, Україно-німецького економічного факультету, факультету аграрної економіки і менеджменту та факультету довузівської, післядипломної та магістерської підготовки прослухають лекцію « Місце адміністративних судів в системі судів України» , яку прочитає суддя адміністративного суду в Тернопільській області Осташ Андрій Васильович.

Тиждень правових знань завершиться на юридичному факультеті, де 7 жовтня о 13.00 год. розпочнеться святковий концерт, присвячений Дню юриста.

 

          Леся Заморська