» » «Студентська ліра - 2015» визначила переможців

«Студентська ліра - 2015» визначила переможців

Дата: 20-10-2015, 10:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ось і завершився фестиваль-конкурс творчо обдарованої молоді ТНЕУ «Студентська ліра – 2015». В останній змагальний день своє мистецтво, суцвіття талантів презентували юридичний факультет та факультет економіки та управління. Це був дійсно захоплюючий день, адже обидва факультети показали дивовижні концертні номери і заслужено вели боротьбу за перемогу. 

 

До останньої хвилини фестивалю ми не знали переможця, навіть журі було важко визначитися, емоції зашкалювали, атмосфера була вражаючою. Щиро хочеться подякувати журі, яке чесно і добросердечно оцінило команди факультетів-конкурсантів, а до його складу входили: голова журі – Оксана Дереворіз – заслужений працівник культури України, член національної хореографічної спілки України, директор Тернопільської приватної хореографічної школи «Квіти життя», керівник центру розвитку культури та мистецтва агрохолдингу «Мрія», балетмейстер творчого тандему зразкового аматорського ансамблю танцю «Первоцвіт» та аматорського ансамблю танцю «Мрія»; члени журі: Наталія Задорожна– заступник начальника управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради; Павло Баган –музикант, співак, художній керівник гурту «Крута вежа»; Майкл Беррі –музикант, співак, композитор, ведучий, півфіналіст «Нової хвилі – 2015»; Сергій Лещук– музикант, співак, бас-гітарист гурту «Де край», учасник телевізійного проекту «Ліга сміху», учасник команди КВН «VIP Тернопіль»; Оксана Корзун– співачка, автор текстів пісень, артистка театру і кіно, лауреат міжнародних та всеукраїнських фестивалів та телепроектів.

 

Хочемо також подякувати усім факультетам за прекрасний рівень творчої майстерності, а також любов до своєї рідної альма-матер, адже такої феєрії талантів немає в жодному університеті.

 

Дозвольте назвати переможців: ІІІ місце посіли: факультет банківського бізнесу та факультет обліку і аудиту, котрі отримали грошові премії та солодкі подарунки від ректора ТНЕУ, професора А.І. Крисоватого, цінні та солодкі подарунки від первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ; ІІ місце – юридичний факультет та факультет фінансів, котрі отримали грошові премії, солодкі подарунки від ректора університету, цінні та солодкі подарунки від первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ, а перемогу здобув факультет економіки та управління, що отримав перехідний кубок переможця «Студентської ліри – 2015», грошову винагороду, цінний подарунок та солодкий подарунок від первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ (голова – Антон Шевчук).

 

Вітаємо переможців і бажаємо усім факультетам ТНЕУ успіхів, а також невсипущої праці до вершин творчості!