» » Гра для першокурсників «Лабіринти ТНЕУ»

Гра для першокурсників «Лабіринти ТНЕУ»

Дата: 3-10-2011, 14:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю


Субота, 29  вересня, 15 година, юрба молодих людей з кольоровими конвертами у руках бігає студмістечком Тернопільського національного економічного університету. Очевидці дивуються, викладачі перепитують, що відбувається. Хтось знаходить очима білий аркуш із написом « Квест» , все стає зрозуміло. Це першокурсники ТНЕУ змагаються у вже традиційній для університету інтелектуально-динамічній грі « Лабіринти ТНЕУ» , яку організовує відділ гуманітарної освіти та виховання.  

Хлопці та дівчата шести команд із різних факультетів  із запалом розгадують та виконують завдання. Швидко переміщаються із одного « контрольного пункту» на інший, з яких складається маршрут квесту. Одні справляються краще, інші трішки гірше, проте вже на фініші шанси на перемогу у всіх рівні. Зрештою, першість виборює команда факультету обліку і аудиту, адже конверт із словом « ПЕРЕМОГА» , який за умовами квесту необхідно було знайти,   з’ являється у їхніх руках. 
Усім командам було вручено грамоти від ректора університету, первинна профспілкова організація студентів ТНЕУ  нагородила усіх учасників солодкими подарунками. А переможці, команда  ФОА,   отримали ще й цінний подарунок.                
« Лабіринти ТНЕУ» допомогли не тільки  вивчити інфраструктуру студмістечка а й згуртували  молодь та подарували нові враження організаторам та учасникам гри.