» » Вручення дипломів випускникам магістратури за спеціальністю «Державна служба»

Вручення дипломів випускникам магістратури за спеціальністю «Державна служба»

Дата: 5-09-2011, 10:49 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

За доброю традицією, 2 вересня 2011 р. у залі засідань Вченої ради ТНЕУ відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів випускникам магістратури за спеціальністю « Державна служба» заочної форми навчання.

Серед запрошених з вітальними словами до державних службовців звернулися декан факультету довузівської, післядипломної та магістерської підготовки О.Т. Іващук, завідувач сектору реалізації державної політики у сфері державної служби та місцевого самоврядування Управління державної служби Головдержслужби України в Тернопільській області М.В. Сагайдак, начальник Головного управління статистики в Тернопільській області, що упродовж останніх років виконує почесний обов’ язок Голови державної екзаменаційної комісії за спеціальністю « Державна служба» В.Г. Кирич, керівник магістерських програм « Адміністративний менеджмент» , « Кадровий менеджмент» , « Територіальне управління і місцеве самоврядування» , доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри державного і муніципального управління А.Ф. Мельник; керівник магістерських програм « Економіка» , « Бюджет і фінанси» доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри фінансів О.П. Кириленко. 
Доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри державного і муніципального управління А.Ф. Мельник, привітавши молодих людей,   зауважила, що ТНЕУ пишається ними та вірить у їхнє світле майбутнє та успішну кар’ єру.  Доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри фінансів О.П. Кириленко зазначила наскільки приємно було працювати з цьогорічними випускниками та побажала їм не лише реалізовувати державну політику, але й самим формувати її. Декан ФДПМП О.Т. Іващук побажав молодим людям вибороти перше місце у номінації « Кращий держслужбовець» та наголосив, що наразі ведуться переговори щодо проведення конкурсу у філії ТНЕУ в Криму.
Від випускників магістратури державної служби слова подяки прозвучали від завідувача сектору соціально-правового захисту дітей служби у справах дітей Кременецької РДА Злочевської Алли Миколаївни, заступника начальника відділу планування, бухгалтерського обліку та адміністративно-господарського забезпечення Тернопільського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів Мельничук Оксани Вікторівни та ін. А. М. Злочевська подякувала професорсько-викладацькому колективу ТНЕУ за плідно проведений час, за здобуті знання у стінах рідного ВНЗ, а також дружню, теплу атмосферу протягом всього навчання. О. В. Мельничук наголосила, що бажає у подальшому професорсько-викладацькому колективу ТНЕУ, щоб праця та вагомі досягнення були гідно оцінені державою.
Координатор підготовки магістрів державної служби ТНЕУ О.Л. Шашкевич  оголосив наказ ректора С. І. Юрія про присвоєння кваліфікації випускникам магістратури за спеціальністю « Державна служба» . Дипломи випускникам вручав декан ФДПМП О.Т. Іващук.
Після завершення урочистостей випускники магістратури та професорсько-викладацький колектив зробили фотографії на згадку про цю вагому в житті кожного випускника подію.