» » ХIIІ Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Економічний і соціальний розвиток України в XXI столітті: національна візія та виклики глобалізації»

ХIIІ Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Економічний і соціальний розвиток України в XXI столітті: національна візія та виклики глобалізації»

Дата: 23-03-2016, 09:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ХIIІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «Економічний і соціальний розвиток України в XXI столітті: національна візія та виклики глобалізації», яка відбудеться 24-25 березня 2016 року в Тернопільському національному економічному університеті.
                                   
На конференцію запрошуються молоді науковці, аспіранти, слухачі магістратури, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, науково-дослідних і проектних організацій, банків, комерційних фірм та інших організацій, чия діяльність має відношення до тематики конференції.
 
Для участі в роботі конференції необхідно до 1 березня 2016 року надіслати на адресу оргкомітету tneu.rmv.conf@wunu.edu.ua. заявку на участь (зразок додається), тези доповіді та копію квитанції про сплату організаційного внеску.
 
Робочі мови конференції – українська, англійська,  німецька, польська, російська.
 
З повагою оргкомітет!


Програма конференції
Завантажити Переглянути онлайн