» » «Фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання»

«Фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання»

Дата: 1-02-2016, 12:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Професорсько-викладацький колектив Кременчуцького національного університет імені Михайла Остроградського запрошує до участі у роботі IV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Фінансове забезпечення діяльності суб’єктів господарювання», яка відбудеться 18-20 лютого 2016 року.
 
Метою конференції є обговорення результатів досліджень у напрямі забезпечення сталого розвитку фінансових систем та удосконалення механізмів фінансового забезпечення діяльності суб’єктів господарювання; формування умов для створення та впровадження наукових основ фінансового забезпечення через координацію зусиль та співробітництво між державними органами управління, органами самоврядування регіонів та представниками суб’єктів господарювання різних форм власності.
 
До участі у конференції запрошуються вчені університетів і наукових установ, педагоги, аспіранти, магістранти, студенти, державні службовці та представники бізнесу. Заявки на участь, тези доповідей і пропозиції для підготовки проектів та рішень конференції надсилайте за адресою оргкомітету до 10.02.2016 р. Обсяг тез 2-3 повні сторінки.
 
Детальна інформація про науковий захід розміщена у додатку.


Інформаційний лист
Завантажити Переглянути онлайн