» » Вітаємо учасників олімпіад з спеціальності «Фінанси і кредит» та дисципліни «Державні фінанси»

Вітаємо учасників олімпіад з спеціальності «Фінанси і кредит» та дисципліни «Державні фінанси»

Дата: 16-02-2016, 18:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 10 лютого 2016 р. у Тернопільському національному економічному університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фінанси і кредит» та перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Державні фінанси».
                                       
Учасники, які взяли участь в олімпіадах отримали теоретичні та практичні завдання з питань функціонування фінансово-кредитної системи та державних фінансів відповідно.
 
Журі, у складі голови д.е.н.,  проф. Кириленко О.П. та членів: к.е.н., доц. Гупаловської М.Б., к.е.н., Мелих О.Ю., к.е.н., доц. Безгубенко В.Ю. та к.е.н., доц. Клапків Ю.М. відзначили ґрунтовні знання студентів.
 
Зокрема, за оцінками виконаних завдань, перше місце в олімпіаді зі спеціальності «Фінанси і кредит» посів ст. гр.  Ф-41 Телеп В.Р., друге місце – ст. гр. Ф-41 Глуха О.Т., а третє розділили ст. гр. Ф-31 Маланчук О.В.,ст. гр. ФДГМм-11 Будка Л.Б. і ст. гр.  Ф-44 Баран О.А.
 
До участі у  II  етапі олімпіади рекомендуються студенти Телеп В.Р. та Глуха О.Т.
 
В олімпіаді з дисципліни «Державні фінанси» перше місце посіла ст. гр. Ф-41 Шегера К.М., друге місце – ст. гр. Ф-45 Федінчук М.В. та третє розділили ст. гр. Ф-42 Іванів А.П., ст. гр. ФМОч-41 Смолик М.П. і ст. гр. Ф-41 Білобран Г.Ю.
 
До участі у  II  етапі олімпіади рекомендуються студенти Шегера К. М. та Федінчук М. В.
 
Щиро вітаємо переможців олімпіад та бажаємо їм невичерпної наснаги, невпинного руху вперед, підкорення нових наукових вершин та перемоги у другому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Фінанси і кредит» (на базі Тернопільського національного економічного університету) та з дисципліни «Державні фінанси» (на базі Хмельницького національного університету)!