» » До уваги учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит»!

До уваги учасників ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит»!

Дата: 24-02-2016, 14:50 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На виконання наказу Міністерства освіти і науки України № 1247 від 27.11.2015 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 навчальному році» з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання на базі Тернопільського національного економічного університету 11-13 травня 2016 року буде проведено II етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і аудит» серед студентів вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації.
                                    
Під час проведення олімпіади учасники виконуватимуть письмове завдання, яке поєднує у собі такі дисципліни: «Фінансовий облік»; «Управлінський облік»; «Аналіз господарської діяльності»; «Аудит».
 
Звертаємо Вашу увагу, що Анкета учасника ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади заповнюється на кожного учасника окремо друкованим способом та з дотриманням вимог (наявність підписів, печаток, правильних даних учасників). Анкети учасників  приймаються до 15 березня 2016 р.


Положення про олімпіаду
Завантажити



Інформаційний лист
Завантажити Переглянути онлайн