» » Запрошуємо на творчий вечір Ніни Бай

Запрошуємо на творчий вечір Ніни Бай

Дата: 4-03-2016, 16:30 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 10 березня 2016 року о 15:00 год. у виставковій залі Тернопільського національного економічного університету відбудеться творчий вечір київської поетеси, члена Національної спілки журналістів України Ніни Бай «Я народилась українкою на світі».
                                            
В творчому доробку Ніни Бай сім книг. Вийшли в світ дві поетичні збірки — «Я – українка» і «У моєму серці квітне Україна», а також прозові твори: «Серед українців Америки», «Живу, Вкраїно, я Тобою», «Доля українки» (видана українською і німецькою мовами), «Українка, збережена Господом». Книга «Приятелі дітей» чекає виходу в світ.
 
Нарис Ніни Іванівни «Черешневий цвіт його мелодій» надруковано в книзі спогадів про народного артиста України Анатолія Горчинського «Люблю – і все!».
 
Ніна Бай випустила аудіозбірку «Я – українка» та компакт-диск «Моїй коханій Україні». Вірш «У моєму серці квітне Україна» перекладено німецькою мовою Іриною Качанюк-Спєх (Мюнхен) і увійшов до її книги «Безмежнеє поле. Українська поезія у переспіві німецькою мовою». Завдяки композитору Степану Спєху цей вірш став піснею, яку надруковано у великій книзі «Композиції» (Нью-Йорк – Мюнхен – Львів).
 
Декілька пісень Ніни Бай входять до збірки пісень народного артиста України Анатолія Горчинського «Росте черешня в мами на городі», до книги «Співана поезія Зої Слободян», до книги пісень «З любов’ю»...
 
Запрошуємо усіх бажаючих на творчий вечір.