» » Колектив кафедри комп’ютерної інженерії ФКІТ вітає Боднара Андрія Руслановича!

Колектив кафедри комп’ютерної інженерії ФКІТ вітає Боднара Андрія Руслановича!

Дата: 22-03-2016, 11:16 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1247 від 27.11.2015 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2015/2016 навчальному році» у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського на базі кафедри «Комп’ютерних та інформаційних систем» 14-18 березня 2016 р. проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Комп’ютерна інженерія» для спеціальності «Комп’ютерні системи та мережі».
 
Олімпіада з цього напрямку проводилася в КрНУ другий рік поспіль, в якій взяли участь представники 12 вищих навчальних закладів України, що здійснюють підготовку за даною та спорідненими спеціальностями, у кількості 45 студентів. Захід пройшов за підтримки ІТ-компаній міста GridinSoft LLC, ТОВ «Сетілайт», Onlinico, сервісного центру «Gadgets» та ТОВ НВП «Аксон» на базі кафедри комп’ютерних та інформаційних систем КрНУ.
 
Колектив кафедри комп’ютерної інженерії ФКІТ ТНЕУ вітає студента 4 курсу спеціальності «Комп’ютерні системи та мережі» Боднара Андрія Руслановича з зайнятим 2 місцем у особистому заліку у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади за напрямом «Комп’ютерна інженерія», що відбулася на базі Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського 14-18 березня 2016 року.