» » ТНЕУ став членом Української Федерації Інформатики

ТНЕУ став членом Української Федерації Інформатики

Дата: 17-01-2012, 14:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

На з’ їзді Української Федерації Інформатики у 2011 році Тернопільський національний економічний університет було прийнято в якості колективного члена Української Федерації Інформатики.

Українська Федерація Інформатики була створена в 1991 році з ініціативи академіка Національної академії наук професора Михалевича Володимира Сергійовича. З часу свого заснування УФІ активно та планомірно здійснює діяльність з популяризації інформаційних технологій в Україні. Діяльність УФІ реалізується у організації різноманітних семінарів, виставок, участі у науково-практичних конференціях, представництва в системі державного управління. 
УФІ активно здійснює законотворчу діяльність, беручи участь у розробці законопроектів у галузі інформаційних технологій. Експерти УФІ брали участь у розробці більш ніж 10 законодавчих актів. Члени УФІ брали активну участь у розробці урядової програми інформатизації, що була прийнята 1998 року, у розробці законодавчих актів, що регулюють такі галузі інформатики як зберігання та захист інформації, використання інформаційних технологій у освіті, бюджетному процесі. Члени УФІ беруть участь у різних державних та громадських комітетах та організаціях, серед яких Національний комітет з інформатизації, Консультаційний Комітет зі зв'язку та інформатизації при Верховній Раді України, громадське об'єднання "Електронна Україна" та інші.
Сподіваємось на плідне співробітництво та співпрацю в межах Української Федерації Інформатики.