» » Зустріч студентів та викладачів з Анатолієм Івановичем Гулеєм

Зустріч студентів та викладачів з Анатолієм Івановичем Гулеєм

Дата: 30-03-2016, 10:49 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 28 березня 2016 року відбулася зустріч студентів та викладачів факультету банківського бізнесу, факультету аграрної економіки та менеджменту з головою правління Української міжбанківської валютної біржі Анатолієм Івановичем Гулеєм.

Представили голову правління Української міжбанківської валютної біржі Анатолія Івановича Гулея декан факультету аграрної економіки та менеджменту, доктор економічних наук, професор кафедри обліку та економіко-правового забезпечення агропромислового бізнесу Борис Олегович Язлюк та декан факультету банківського бізнесу, кандидат економічних наук, доцент кафедри банківської справи Богдан Петрович Адамик.

Адамик Б.П., зазначив, що це вже не перша зустріч з головою правління Української міжбанківської валютної біржі А.І. Гулеєм.

Анатолій Іванович підкреслив, що в Тернопільському національному економічному університеті створено студентську інвестиційну біржу і зараз підбирається колектив для розробки інвестиційних проектів, бізнес-планів та продуктів start up.

На порядку денному зустрічі було створення двох робочих груп:
·        група draft – для розробки та написання інвестиційних проектів, бізнес-планів та продуктів start up;
·        група для презентації та просування інвестиційних проектів, бізнес-планів та продуктів start up.
Після розробки інвестиційних проектів, бізнес-планів та продуктів start up будуть відібрані найперспективніші, на просування яких будуть виділені кошти та які будуть реалізовані інвесторами.

Для початку роботи студентської інвестиційної біржі було обрано керівників робочих груп, які пропонуватимуть їх членів, котрі будуть працювати над пошуком інвестиційних проектів, бізнес-планів та продуктів start up з метою їх реалізації на студентській інвестиційній біржі.

Упродовж зустрічі обрано голів двох робочих груп, яким надано два тижні для створення колективів робочих груп.

Виступаючи, Анатолій Іванович Гулей наголосив, що наш Університет має потужний науковий потенціал і в цьому середовищі народжуються проекти,  які принесуть користь не тільки області, а й Україні. Питання хороших проектів – це основне, що зараз потрібно інвесторам, які готові вкладати гроші в прибуткові та перспективні ідеї.
 
Також Анатолій Іванович висловив сподівання, що великі проекти будуть реалізовуватися за підтримки  Тернопільської обласної державної адміністрації.