Освітній проект «Act.in.UA»

Дата: 31-01-2012, 16:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ти природжений лідер чи активна людина, яка бажає постійно рухатись вперед?

Ти вже думав про те, що в недалекому майбутньому бажаєш розпочати власний бізнес чи отримати хорошу роботу в престижній компанії?

Ти давно хотів навчитись правильно керувати своїм часом, складати резюме, формувати свою власну команду, яка б ефективно працювала, та заслужити авторитет серед своїх майбутніх працівників та колег, побороти страх виступу перед великою аудиторією, вдосконалити рівень володіння іноземними мовами, здобути нові знання у сфері сучасного бізнесу, а головне навчитись застосовувати їх на практиці?Тоді наступна інформація саме для Тебе!!!
« Act.in.UA» – це освітній проект, ціллю якого є підготовка студентів віком 18 – 24 років до роботи у бізнес-сфері та до ведення ділового життя. « Act.in.UA» буде проводитися не лише у Тернополі, а ще у 14-ти містах України, що робить його одним з наймасштабніших проектів молодіжної організації AIESEC.
Проект триватиме в період 11.02.12 – 25.03.12, тобто півтора місяці, протягом яких активні студенти кращих університетів Тернополя, а також молоді випускники матимуть можливість покращити свої знання у сфері бізнесу разом із представниками провідних компаній Тернополя, а також застосувати отримані знання на практиці. Для учасників організують різноманітні заходи та тренінги, зокрема – моделювання ситуацій, які можуть виникнути під час ведення ділових справ.
Також протягом цього проекту у вас буде можливість створити свій власний проект, сформувати власну команду, і в цьому вам допомагатимуть кваліфіковані фахівці з-за кордону. В кінці курсу буде нагороджено найкращий проект , а ВСІМ учасникам будуть видані сертифікати про успішні результати. Власне, самі тренінги будуть проводитись не тільки українською, а також і англійською мовою, яка є основною для сучасного бізнесу в цілому світі.
Також під час проекту учасники матимуть можливість дізнатись більше про культури країн світу, поспілкуватись з їх представниками та встановити нові ділові контакти. Окрім того, участь у цьому проекті є шансом поїхати за кордон на стажування, яке стане для тебе великим кроком у діловому житті!
Що Тобі робити? Все просто, заходь у нашу групу ВКонтакті http://.com/act_in_ua_ternopil і заповнюй аплікаційну форму.Вартість участі в проекті - 250 грн.
Також діють АКЦІЇ!!!
Акція « Приведи друга» - зареєструйся разом із другом і курс для кожного з вас коштуватиме 225 грн!!!
Якщо ти готовий отримати унікальну можливість та прийняти іноземця на час проекту у свою сім'ю, то курси для тебе будуть абсолютно БЕЗКОШТОВНІ!!! Ніщо так не покращує знання англійської мови, як живе спілкування з іноземцями, тому це найкращий шанс для вдосконалення своїх мовних знань і отримання нових.