» » Візит до ТОВ «СЕ Борднетце-Україна»

Візит до ТОВ «СЕ Борднетце-Україна»

Дата: 19-04-2016, 14:44 | Автор: студентка групи ФО- 21 Ліля Оляновська

 Вісімнадцятого квітня 2016 року  студенти групи ФО-21 відвідали ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» у рамках вивчення дисципліни дисципліни «Економіка праці та соціально-трудові відносини».
 
ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» є виробником кабельно-провідникової продукції для концерну «Фольксваген». Засновником даного підприємства є японська компанія «СумітомоЕлектрік» (Sumitomo Electric Bordnetze) – провідний світовий виробник кабельної продукції.
 
ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» вдалося вирости з пілотного виробництва невеликих модулів до заводу-виробника суцільних кабельних мереж до автомобілів. А завдяки вдалій кадровій політиці підприємство стало одним з найбільших роботодавців Тернопілля, яке на сьогодні є одним з провідних на національному ринку підприємств з іноземним капіталом, яке виготовляє кабельно-провідникову продукцію для автомобілів марки Volkswagen та Audi.
 
Станом на сьогодні, на підприємстві сумлінно працюють понад три з половиною тисячі робітників, кожен з яких є «частинкою механізму»,  виконує свою роботу на усі 100%. Працьовитий, цілеспрямований колектив підприємсва ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» є невід'ємною складовою успішності досить молодого підприємства.
 
Фахівці відділу персоналу Андрій Оріховський та Ольга Кошицька ознайомили студентів із процесом організації виробництва продукції, ефективністю організації та нормування праці , формами і системами оплати праці.
 
Незабаром планується запускати новий виробничий процес в Чернівцях,  де буде створено понад 500 робочих місць а також фахівці працюють над відкриттям нового виробничого підрозділу в Чорткові.
 
Відвідавши виробничі приміщення підприємства, з виробничим процесом, студенти отримали інформацію про можливості працевлаштування після завершення навчання та набуття статусу дипломованих фахівців.