» » Молодь КЕПІТ подорожувала Карпатами

Молодь КЕПІТ подорожувала Карпатами

Дата: 27-04-2016, 15:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 22 квітня 2016 року, у день, який є річницею з часу заснування Коледжу економіки, права та інформаційних технологій ТНЕУ, студенти КЕПІТ побували у Карпатах. Сорок два студенти груп ФКт-21, ФКт-22, ФКчт-21, ФКчт-22, БОчт-21 та ОКСМт-31 разом з викладачами Шевчук І.А. та Заклектою-Берестовенко О.С. упродовж трьох днів подорожували чудовим прикарпатським краєм.
 
Першого дня молодь відвідала славнозвісне місто Яремче. Там юнаки та дівчата побували на екскурсії в Карпатському національному заповіднику «Скелі та печери Довбуша», придбали гуцульські сувеніри, милувалися краєвидами та місцевим водоспадом.
 
Вранці наступного дня всі вирушили до Говерли, висота якої сягає 2061 м. Досягши вершини, милувалися величчю Божого творіння – Карпатами. Після спільних фото на згадку усіх чекав скелястий спуск.
 
Після насиченого дня і смачної вечері – посиденьки біля багаття, звук гітари, гори, вогонь… Все це просто заворожує.
 
Третього дня виспавшись та смачно поснідавши, усі відправилися на фотополювання у Буковель – найвідоміший гірськолижний комплекс Західної України.
 
Втомлені, але надзвичайно задоволені всі дружно зайняли місця у комфортабельному автобусі – і гайда додому ділитися незабутніми враженнями від захоплюючої екскурсії у Карпатах.