» » Благодійний передвеликодній ярмарок у ТНЕУ

Благодійний передвеликодній ярмарок у ТНЕУ

Дата: 28-04-2016, 12:12 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 27 квітня 2016 р. активісти Університетської ради студентів ТНЕУ в співробітництві з ГО «Тернопіль – це Європа» організували благодійний ярмарок, метою якого є підтримка бійців батальйону «Збруч». Молодь зауважила, що виручені кошти будуть спрямовані на ремонт бойових автомобілів для воїнів АТО. Упродовж ярмарку юнаки та дівчата кожного факультету пропонували гостям різноманітні смаколики та кулінарні цікавинки.
 
Також на заході був представлений стенд, де кожен охочий міг поуправлятися у розкладанні-складанні автомату Калашникова, оглянути справжні протипіхотні міни, уявити себе в ролі стрілка з міномета, або ж приміряти бронежилет.

Для кожного участь у ярмарку – це хороша можливість допомогти бійцям на Сході, що і було головним стимулом прийти на захід. Завдяки нашим студентам і викладачам було зібрано 6 832 гривні.

Університетська рада студентів ТНЕУ висловлює щиру подяку усім учасникам та відвідувачам благодійної акції за допомогу воїнам АТО, які відстоюють нашу єдність і спокій у домівці кожного українця.