» » «Тиждень банкіра». День перший. Економічна гра «Монополія»

«Тиждень банкіра». День перший. Економічна гра «Монополія»

Дата: 17-05-2016, 14:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Тиждень банкіра – подія, яку чекав з нетерпінням кожен – як студенти, так і професорсько-викладацький колектив факультету банківського бізнесу. У понеділок, 16 травня, відбулося відкриття  «Тижня банкіра»,  а саме захоплюючий турнір з настільної гри «Монополія».
 
«Монополія» – настільна гра в жанрі економічної стратегії для двох і більше осіб. Набула популярності в XX столітті в багатьох країнах світу. Мета гри – раціонально використовуючи стартовий капітал досягнути фінансового успіху. Саме за цими правилами відбувся турнір з настільної гри «Монополія».
 
Найприємніше – гра проста і зрозуміла кожній людині, а тому взяти участь у цьому турнірі міг кожен. Як серед студентів, так і серед професорсько-викладацького колективу факультету панувала жага до перемоги. Цей турнір зміг ще краще згуртувати усіх, показати сильні сторони та просто чудово відпочити.
 
Переможцем турніру стала студентка ФБС-12 Христина Скорик, яка нагороджена почесною грамотою та настільною грою «Монополія». Як зізналася переможниця – головною метою її участі у змаганні було отримання досвіду у побудові виграшних стратегій, а перемога стала приємним бонусом.