«Студ-ліга сміху»

Дата: 19-05-2016, 11:04 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 У Тернопільському національному економічному університеті відбувся фестиваль гумору на кубок ТНЕУ «Студ-ліга сміху»! Участь студентів у КВНах, різноманітних конкурсах, фестивалях гумору дає можливість молоді відкрити в собі нові здібності і таланти, весело і з користю для себе проводити вільний від занять час. Даруючи зі сцени радість глядачам, жартівники навзаєм отримують від глядачів величезний заряд життєвої енергії і позитиву, бадьорості, бажання жити і творити.
 
Фестиваль гумору «Студ-ліга сміху» дає можливість студентам не лише успішно навчатися, а й відпочивати, розвиватися, жити в мирі, комфорті та радості.
 
Фестиваль гумору – це школа творчості, жартів і сміху вкрай необхідних для розвитку юної особи, вияву її здібностей і саморозквіту.
 
На «Студ-лігу сміху» було подано 7 заявок. Це команди:
– «Error 404» (ФКІТ);
– «Стороннім вхід заборонено» (КЕПІТ);
– «Фан-клуб Павла Зіброва» (ФФ);
– «Я ту сесію не здам» (ФЕУ);
– «Львівська, 9» (ФОА);
– «Три дороги» (ФАЕМ);
– «Діамантові прокурори» (ЮФ).
 
Тема фестивальної програми «Студ-ліга сміху» – «Студентське життя – щодня відкриття». Перший конкурс – візитка «А у нас на факультеті», другий конкурс – розминка «Наша відповідь проста», третій конкурс – домашнє завдання «Містика студмістечка».
 
До складу журі увійшли: Сергій Лещук – учасник команди «VIP  Тернопіль», учасник телевізійного проекту «Ліга сміху»; Ігор Романець – директор Центру інформаційних технологій ТНЕУ; Оксана Корзун – ведуча, співачка; Олег Рижий – учасник команди КВН «Ляпас»; Олесь Зіньків – арт-директор нічного клубу «Аллюр».
 
За підсумками журі І місце у фестивалі виборола команда «Я ту сесію не здам» (факультет економіки та управління), ІІ місце – «Львівська, 9» (факультет обліку та аудиту) та «Фан-клуб Павла Зіброва» факультету фінансів, ІІІ місце – «Error 404» (факультет комп’ютерних інформаційних технологій) та «Три дороги» факультету аграрної економіки та менеджменту.
 
Переможці та учасники фестивалю отримали дипломи від ректора університету А. І. Крисоватого та від первинної профспілкової організації студентів ТНЕУ (голова – А. Шевчук) цінні подарунки.
 
Володарем кубку ректора вже другий рік поспіль став факультет економіки та управління.
 
Вітаємо переможців та учасників «Студ-ліги сміху»!