» » «Тиждень Банкіра». День п’ятий. Флешмоб «Успішна професія – банкір»

«Тиждень Банкіра». День п’ятий. Флешмоб «Успішна професія – банкір»

Дата: 21-05-2016, 16:29 | Автор: студентка факультету банківського бізнесу Марія Вільшанська

 20 травня яскраві та амбітні студенти факультету банківського бізнесу організували флешмоб з нагоди Дня банківського працівника. Цього сонячного весняного дня у центрі Тернополя активна молодь факультету зібралася провести масову акцію «Успішна професія – банкір». Приємно відзначити, що ініціативу студентства радісно підхопили й викладачі факультету. Більше того, дійство не залишило байдужими і перехожих тернополян, котрі зупинялися та з цікавістю спостерігали за всім, що відбувалося.
                                                         
Основна мета – популяризація професії банкіра серед молоді міста. Розпочався захід із вітальних слів декана факультету банківського бізнесу Богдана Петровича Адамика, який подякував усім, хто упродовж тижня долучився до урочистостей, а також учасникам організаційного комітету, завдяки зусиллям яких усі ідеї стосовно святкування були втілені в реальність.
 
Гостями свята стали вихованці випускниці факультету – Вікторії Пиріг, які спільно зі студентами підготували хореографічну постановку. До уваги присутніх також був запропонований кросворд на банківську тематику. Студент, який був найактивнішим у його розгадуванні, а ним став третьокурсник Василь Бернатович, був відзначений пам'ятним подарунком. Не залишився без цінного подарунка і студент четвертого курсу Богдан Ризванюк, який є відповідальним за культурно-громадську роботу факультету.
 
По завершенні дійства у небо були випущені жовто-зелені кульки, що символізували прагнення досягнути нових висот та побудувати успішну кар’єру банківського фахівця. Будемо раді бачити кожного серед спільноти факультету банківського бізнесу!