» » Екскурсія у ВАТ «Державний Ощадбанк України»

Екскурсія у ВАТ «Державний Ощадбанк України»

Дата: 7-06-2016, 15:40 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Третього червня 2016 року студенти 3-го курсу факультету банківського бізнесу в рамках проведення тренінгів з дисципліни «Банківські операції» відвідали Тернопільське районне відділення ВАТ «Державний Ощадбанк України». Екскурсія відбулася з ініціативи доцентів кафедри банківської справи Стечишин Тетяни Богданівни та Чайковського Ярослава Івановича.
                                       
У відділенні молодь радо зустріли заступник начальника управління з роздрібного бізнесу Кравчук Тарас Васильович, начальник відділу організації продажів Дерех Олександра Богданівна та керівник відділення Муляр Надія Андріївна.
 
Студенти дізналися про особливості та правила організації роботи банківського відділення, функціональні обов’язки працівників банку. Особливе зацікавлення викликала посада хол-менеджера банку, у виконанні обов’язків якого юнаки та дівчата мали можливість попрактикуватися під час екскурсії. Багато корисної інформації студенти отримали щодо реалізації банківських продуктів, обслуговування клієнтів, перехресних продажів. Працівники банку наголосили, що банкір повинен володіти універсальними компетенціями, бути психологом і комунікабельною особистістю.
 
Також молоді запропонували подати резюме та пройти співбесіду. Тарас Васильович розкрив секрети як правильно скласти резюме та успішно пройти співбесіду. Найактивніші студенти отримали запрошення на стажування.
 
Загалом тренінг був змістовним, пізнавальним та корисним для студентів, які ще раз переконалися, що професія банкіра є цікавою та багатогранною.