» » Студентський науковий гурток «Грошова парадигма» організував підсумкове засідання

Студентський науковий гурток «Грошова парадигма» організував підсумкове засідання

Дата: 10-06-2016, 15:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 9 червня 2016 р. студенти факультету банківського бізнесу організували підсумкове засідання СНГ «Грошова парадигма». До зустрічі долучилися д.е.н., професор Дзюблюк Олександр Валерійович, а також куратори к.е.н., доцент Малахова Олена Леонідівна та к.е.н., доцент Іващук Ольга Олегівна.   
 
Розпочала засідання голова наукового гуртка Марія Марусин, яка підсумувала  досягнення учасників гуртка упродовж 2015-2016 навчального року.
 
До слів студентки приєдналися також д.е.н., професор Дзюблюк Олександр Валерійович, куратори к.е.н., доцент Малахова Олена Леонідівна та к.е.н., доцент Іващук Ольга Олегівна, які подякували усім учасникам наукового гуртка за плідну працю. Студентів отримали похвальні грамоти за активну участь в діяльності гуртка.                                                                  
 
Під час засідання виступив студент третього курсу Клімович Руслан, який відзначив високі старання голови наукового гуртка Марії Марусин, а також подякував кураторам від імені всіх учасників.
 
Упродовж засідання студенти і викладачі розглянули план наукових семінарів, диспутів на наступний навчальний рік, який обіцяє бути ще цікавішим та насиченішим.