Виступили на Дні Зими

Дата: 16-02-2012, 11:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ігри, конкурси, змагання, вікторини, катання на лижах, санчатах і санях, політ повітряних куль і, звісно ж, цікава концертна програма, - усе це було 12 лютого на Дні Зими.

Свято відбулося на набережній Тернопільського ставу. Воно не обійшлося без участі студентів та працівників Тернопільського національного економічного університету.

Для всіх тернополян та гостей нашого міста, які завітали на День Зими, співали місцеві артисти, серед них була й студентка ТНЕУ Уляна Гевко, а також учасниця гурту « Краплинки» народного театру пісні « Для тебе» Еля Атаманчук (художній керівник Алла Бінцаровська).

Роль одного з 12 Місяців — Грудня зіграв методист відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ Юрій Дзюла.

Незважаючи на добрячий мороз, на свято завітало чимало тернополян. Дітлахи   тішилися, катаючись на чудернацькій гігантській санковій каруселі, яку приводили в рух їхні татусі. Парубки вилізали на стовп, аби виграти подарунки, чоловіки брали участь у грі « Лава на лаву» . Усіх охочих частували безкоштовним чаєм та кашею із польової кухні. Свято вдалося на славу, адже більшість людей розходилися по домівках у піднесеному настрої.