» » Вітання із сонячної та засніженої Болгарії!

Вітання із сонячної та засніженої Болгарії!

Дата: 16-02-2012, 16:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Улюбленому декану - Людмилі Володимирівні, нашому найдорожчому УНФЕМ та усім викладачам! Вас вітає мальовнича столиця -Софія.

Це – надзвичайно чарівне місто з багатою історією та цікавими традиціями. Принаймні у цьому ми зуміли переконатись, провівши тут всього тиждень. Насамперед, Софія надзвичайно велична та мальовнича. І хоча за засніженістю та морозами мало нагадує південну країну, вона так і вабить своєю красою та чисельними пам’ ятками архітектури. Ця столиця та й, зрештою, вся сонячна Болгарія,   мало нагадують Європу з її вишуканістю. Скоріше, напевне, … нашу рідну й таку близьку серцю Україну. На жаль, наш проект потребує дуже багато часу, тому побачити все нам поки що не вдалось. Але ми переконані, що коли і познайомимось з Болгарією ближче, навряд чи розлюбимо цю чарівну місцину з надзвичайно щирими і чуйними людьми. 
Болгари надзвичайно привітні та щирі. Про це ми з впевненістю можемо заявити, поближче познайомившись з представники міжнародної молодіжної організації AIESEC, за допомогою якої ми і приїхали на це стажування. Вони завжди готові підтримати і допомогти. Причому це стосується як побутових незручностей, так і робочих моментів. Завдяки теплій атмосфері, що склалася між нами, студентським братством обох країн, ми дуже швидко адаптувались. 
Щодо самого стажування, то ми маємо можливість працювати, як то кажуть, « в серці» цієї організації, проводити інтерв’ ю зі студентами, які планують їхати за кордон. Наступного тижня для нас організують тренінги, а ми, зі свого боку, проводитимемо презентації для студентів, основними темами яких будуть лідерські здібності, бізнес етика, ефективність комунікацій, робота в команді та, звісно ж, наша неповторна Батьківщина-Україна.
Сумуємо за тобою, наш рідненький УНФЕМ!
P.S. Величезний привіт нашій найкращій і найулюбленіші групі МУНІД-41!!!
З найкращими побажаннями Котинська Вероніка та Мар’ яна Кузів